Hemmotteluhoidot kasvoille

Haluatko hetken hemmottelua? Levätä, nauttia ja virkistyä? Prokosmetologien hemmotteluhoidot vievät sinut hetkeksi pois arjen kiireestä. Valitse alta sinulle sopiva hoito tai anna prokosmetologin päättää mikä on sinun ihollesi sopivin hoito.

Tämä hoito antaa ihollesi vitamiinipiristyksen. Hoidossa käytetään naamiona hoidon aikana valmistettavia naamioita, jotka sisältävät runsaasti marjoista ja hedelmistä peräisin olevia raaka-aineita. Naamio valitaan ihotyypin tai asiakkaan toiveen mukaan. Naamion tuoksu virkistää raikkaudellaan.
Shampanja-kasvohoito on nimensä mukaisesti ylellistä ja juhlavaa. Hoidossa käytetään tuotteita, jotka sisältävät kosmetiikan ylellisiä aineisosia.

Tämä kasvohoito on todellinen ihon kirkastaja! Hoidossa tehdään hieronnat pehmeillä siveltimillä sekä  klassisesti. Hoito viimeistellään hoitosarjan erikoisnaamiolla. Hoidossa vaikuttavina aineina mm. Hyarulonihappo, L-Carnitiini, Avokado – ja Jojoba-öljyt sekä koentsyymi Q10. Tämä hoito sopii erityisesti aikuiselle ja virkistystä kaipaavalle iholle.