NEULATON MESOTERAPIA – KIVUTON JA TEHOKAS KASVOHOITO

Ainoa ja alkuperäinen imeytettävä mesoterapia -menetelmä, jonka täydellisestä tehokkuudesta on tehty lääketieteellinen tutkimus! Todella tehokas kasvohoito.

Mesoterapialla tarkoitetaan sitä, että ihon alle sekä rasvakudokseen viedään laserin avulla aineita, jotka nuorentavat ihoa ja sulattavat rasvaa sekä poistavat selluliittia.

Mihin perustuu Neulaton Mesoterapia ?

Neulaton Mesoterapia- kasvohoito on nykyaikainen vaihtoehto perinteiselle injektiomesoterapiamenetelmälle. NNM™ käyttää sähköenergiapulsseja, jotka on erityisesti suunniteltu helpottamaan pakkautunutta kudosta. NNM™-käsittely perustuu uuteen tekniikkaan, jota kutsutaan nimellä Aquaphoresis™, joka käyttää laserteknologiaa ja erityisiä sähköisiä aaltomuotoja helpottamaan tiettyjen fysiologisten prosessien uudelleen aktivoitumista kudoksessa, joka osallistuu selluliitin muodostumiseen. Näitä prosesseja ovat mikrokierto, lymfakanavointi ja parantunut verenkierto.

Aquaphoresis-mesoterapiamenetelmä pystyy imeyttämään myös insuliinin, kipulääkkeet ja rokotteet lääkinnällisissä hoidoissa. Tästä lääketieteellisestä menetelmästä on tehty lääketietellinen tutkimustulos ja siitä on saatu Nobelin kemian palkinto v. 2003.

Neulaton Meso- kasvohoito ilman infektioriskiä, kipua, turvotusta ja mustelmia! 

Mesoterapia KASVOHOITO:

Ihon kiinteytykseen ANTI-WRINKLE -hoito

Neulaton Meso-laite käyttää infrared- ja red- valoa, jotka yhdessä kiinteyttävät elastiinin ja kollageenisäikeet, parantavat ihon verenkiertoa, hoitavat couperosaa, poistavat pigmenttiläikkiä ja UV-valovaurioita. Anti-Wrinkle -hoito kiinteyttää ihon ja täyttää juonteet.

Hoidon kesto on noin 50 min. Neulaton mesoterapiahoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4–6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan 1–2 viikkoa.