A.C.N.E – epäpuhtaan ihon pinnoitus kasvohoito

Miksi pH Formula A.C.N.E?

Akne on yleisesti tunnetuin ihon sairaus. Aknen syntymiseen vaikuttaa

  • ihon rasvan tuotanto
  • kuolleet ihosolut
  • tukkeutuneet huokoset
  • bakteerit

Akne syntyy kun tali – rasvainen aines, joka tekee hiukset ja ihon luonnollisesti liukkaiksi – ja kuolleet ihosolut tukkii iholla olevan karvatupen. Bakteerit voivat laukaista iholla tulehduksen, joka johtaa vakavampiin aknen oireisiin. pHFormulan A.C.N.E tuotteet on kehitetty erityisesti hoitamaan aknessa lisääntyviä mustapäitä, näppylöitä ja märkärakkuloita. Tuotteet vaikuttavat suoraan aknen syntymiseen vaikuttaviin tekijöihin kuten ihon rasvan tuotantoon, kuolleiden ihosolujen käsittelyyn ja tukkeutuneisiin huokosiin.

Epäpuhtauksia syntyy eniten kasvojen, kaulan, rinnan ja selän alueella. Näillä alueilla on eniten talirauhasia. Epäpuhtauksia iholla syntyy, kun talirauhasen muodostama rasva-aines ei pääse liikkumaan karvatupesta ulos, vaan se kertyy karvatuppeen yhdessä kuolleen ihosolukon kanssa.

Miten pH Formula A.C.N.E auttaa ihoa toipumaan?

Ihon pinnoitushoito on uusi kauneudenhoitoalan termi. Pinnoitushoito tarkoittaa ihon käsittelyä aineilla, jotka vaikuttavat ihon syvempiin kerroksiin. Pinnoitushoito-nimi tulee hoidon konseptista. Pinnoitushoidossa tuotteet jätetään vaikuttamaan ihon pintaan, jolloin iholle syntyy vaikuttavista aineista kerroksia eli pintoja. Nämä tarkkaan valitut vaikuttavat aineet reagoivat yhdessä ihon kerrosten kanssa ja tuottavat usein jo yhdellä hoitokerralla näkyviä tuloksia. pHFormulan hoidoissa ei ole toipumisaikaa kuten yleensä pinnoitushoidossa.

pHFormulan tuotteet ovat ainutlaatuisia. Niissä on ensimmäistä kertaa kosmetiikan historiassa yhdistetty lääketieteellisiä ainesosia kosmeettisten ainesosien kanssa. Kehitystyössä on käytetty viimeisintä tutkittua ihonhoidon ja lääketieteen teknologiaa ja tutkimustuloksia. Kehitystyön pääosassa on ollut ihon epäpuhtauksien muodostumisprosessiin liittyvät ainesosat. Ihosolujen uudistumisprosessi takaa epäpuhtausoireiden vähentymisen.Ihon epäpuhtaustilan hoitamiseen pHFormula A.C.N.E on kehitetty.

pHFormula A.C.N.E on sinulle sopiva hoito mikäli

  • ihollasi on epäpuhtauksia, kuten mustapäät, näppylät ja märkärakkulat
  • ihosi epäpuhtaudet häiritsevät ulkonäköäsi
  • haluat hoitaa epäpuhdasta ihosi siten, että epäpuhtauksista jää pysyviä arpia
  • olet valmis hoitamaan ihoasi säännöllisesti myös kotihoitotuotteilla pysyvän tuloksen aikaan saamiseksi.

Hoito voidaan tehdä kasvoille, kaulalla, rinnalle tai yhdelle osalle selkää. Selän alueen epäpuhtauksia kannattaa tulla näyttämään ammattilaiselle, joka määrittelee hoidettavan alueen koon sekä tekee hoitosuosituksen.