PHFORMULA A.G.E – KASVOHOITO

Miksi pHFormula A.G.E?

Nykypäivän maailmassa kasvojemme iho kohtaa päivittäin merkittäviä stressitekijöitä, kuten saasteet, säteily ja huono ruokavalio. Iho reagoi aina yksilöllisellä tavalla johtuen erilaisista geenitekijöistä. Tiesitkö, että ihon vanhenemisen yleisimpiin oireisiin kuuluu ihon tiheyden ja pintasolukon väheneminen sekä tietenkin kaikille tutut juonteet eli rypyt. Näistä merkittävin on ihon pintasolukon väheneminen, mikä ilmenee ihon ohenemisena sekä herkistymisenä. Tiheyden väheneminen näkyy usein ihon kirkkauden harmaantumisena, mikä saattaa myös aiheuttaa syvempiä juonteita ja siten vaikuttaa kasvojen ilmeeseen.

pHFormulan ihoa aktivoivat ja tehostavat tuotteet toimivat juuri näihin yleisimpiin oireisiin. Ne on erityisesti kehitetty korjaamaan vanhenemisen oireita. Erityisen tehokkaasti A.G.E hoito kirkastaa harmaantunutta ihoa, hoitaa pigmenttimuutoksia sekä tehoaa pinnallisiin ja keskisyviin juonteisiin.

Miten pHFormula A.G.E-kasvohoito toimii?

Ihon pinnoitushoito on uusi kauneudenhoitoalan termi. Pinnoitushoito tarkoittaa ihon käsittelyä aineilla, jotka vaikuttavat ihon syvempiin kerroksiin. Pinnoitushoito-nimi tulee hoidon konseptista. Pinnoitushoidossa tuotteet jätetään vaikuttamaan ihon pintaan, jolloin iholle syntyy vaikuttavista aineista kerroksia eli pintoja. Nämä tarkkaan valitut vaikuttavat aineet reagoivat yhdessä ihon kerrosten kanssa ja tuottavat usein jo yhdellä hoitokerralla näkyviä tuloksia. pHFormulan hoidoissa ei ole toipumisaikaa kuten yleensä pinnoitushoidossa.

pHFormulan tuotteet ovat ainutlaatuisia. Niissä on ensimmäistä kertaa kosmetiikan historiassa yhdistetty lääketieteellisiä ainesosia kosmeettisten ainesosien kanssa. Kehitystyössä on käytetty viimeisintä tutkittua ihonhoidon ja lääketieteen teknologiaa ja tutkimustuloksia. Kehitystyön pääosassa on ollut ihon uudistumisprosessiin liittyvät ainesosat. Ihosolujen uudistumisprosessi takaa vanhenemisoireiden hidastumisen. Ikävä kyllä uudistumisprosessi hidastuu merkittävästi nykyisillä elintavoillamme. Uudistumisprosessin vilkastuttamiseksi pHFormula A.G.E on kehitetty.

pHFormula A.G.E- kasvohoito on sinulle sopiva mikäli:

  • kasvojesi iholla on vanhenemisen oireina syntyneitä juonteita
  • kasvojesi iholla on selkeitä pigmenttimuutoksia
  • ihosi on menettänyt luonnollista kimmoisuutta
  • ihosi väri on menettänyt kirkkauden
  • haluat näkyviä tuloksia