PHFORMULA CR PINNOITUSHOITO HERKÄLLE IHOLLE

Miksi pHFormula CR – kasvohoito?

Punakkuus voi esiintyä kasvoilla seuraavasti:

  • läikkinä
  • punastumisena
  • punaisina näppylöinä
  • ihottumana
  • ihosairautena

Ihon punakkuuteen voi olla useita syitä.

Yleisin syy kasvojen punakkuuteen on ruusufinni eli rosacea. Toki kasvojen ihon punakkuuteen on muitakin syitä. Ruusufinni on krooninen tulehdustila, joka johtaa siihen, että ihosta tulee punainen, herkkä ja tulehdusherkkä. Iholle saattaa muodostua myös näppyjä nenän  ja poskien alueelle. Ruusufinni oireilee ihmisillä voimakkaassa auringonvalossa, kylmyydessä, mausteisten tai kuumien ruokien syömisen oireena. Ruusufinni kehittyy usein pitkän ajan kuluessa ja parhaiten sitä voidaan hoitaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Miten pHFormula CR pinnoituskasvohoito auttaa ihon punakkuuteen?

pHFormulan CR-hoidossa käytetään aktiivisesti toimivia ja tehokkaita yhdistelmätuotteita, jotka vaikuttavat ihon krooniseen punakkuuteen ja ruusufinnialtiille iholle. Tuotteissa on erityisesti tulehdusta estäviä ainesosia, jotka vaikuttavat suoraan ihon punakkuuteen ja sen esiintymiseen. Tuotteilla saadaan myös pitkäaikaisia tuloksia.

Ihon pinnoitushoito on uusi kauneudenhoitoalan termi. Pinnoitushoito tarkoittaa ihon käsittelyä aineilla, jotka vaikuttavat ihon syvempiin kerroksiin. Pinnoitushoito-nimi tulee hoidon konseptista. Pinnoitushoidossa tuotteet jätetään vaikuttamaan ihon pintaan, jolloin iholle syntyy vaikuttavista aineista kerroksia eli pintoja. Nämä tarkkaan valitut vaikuttavat aineet reagoivat yhdessä ihon kerrosten kanssa ja tuottavat usein jo yhdellä hoitokerralla näkyviä tuloksia. pHFormulan hoidoissa ei ole toipumisaikaa kuten yleensä happohoidossa.

pHFormulan tuotteet ovat ainutlaatuisia. Niissä on ensimmäistä kertaa kosmetiikan historiassa yhdistetty lääketieteellisiä ainesosia kosmeettisten ainesosien kanssa. Kehitystyössä on käytetty viimeisintä tutkittua ihonhoidon ja lääketieteen teknologiaa ja tutkimustuloksia.

pHFormula M.E.L.A  pinnoitushoito on sinulle sopiva hoito mikäli

  • ihosi on taipuvainen ruusufinniin
  • ihollasi on punaisia alueita
  • kasvojesi iho lehahtelee