PHFORMULA M.E.L.A – KASVOHOITO PIGMENTTIMUUTOKSILLE

Miksi pHFormula M.E.L.A – kasvohoito?

Koska maksaläiskä on usein häiritsevä ja ikävä kosmeettinen vaiva.

Hyperpigmentaatio eli epätasainen ihonväri syntyy, kun iholla muodostuu liikaa ihonvärin aikaan saavaa melaniinia. Esimerkki epätasaisesta ihonväristä on maksaläiskä. Maksaläiskä (ruskeita tai tummuneita isohkoja läiskiä) syntyy useimmiten kasvojen iholle. Maksaläiskä voi syntyä esimerkiksi raskauden aikana, mutta yleisin maksaläiskien aiheuttaja on altistuminen auringolle. Maksaläiskä syntyy useimmiten kasvojen tai käsien iholle.

Maksaläiskän syntymiseen yleisimmin johtavat syyt:

  • Altistuminen voimakkaalle auringonvalolle.
  • Perinnöllisyys
  • Hormonaaliset muutokset
  • Tietyt lääkkeet, kuten antibiootit ja hormonihoidot
  • Tulehdukset ja vauriot, kuten aknen aiheuttamat vauriot

Maksaläiskä ja muut pigmenttimuutokset ovat melko yleisiä ja yleensä täysin vaarattomia, mutta usein kosmeettisista syistä harmillisia.

Pigmenttimuutoksiin ei ole olemassa pysyvää hoitokeinoa. Maksaläiskää pystytään vaalentamaan ja uusien syntymistä tehokkaasti ehkäisemään. Eniten vaikuttaa kuitenkin tehokas suojautuminen auringonvalolta.

Miten pHFormula M.E.L.A pinnoituskasvohoito auttaa maksaläiskään?

pHFormulan M.E.L.A kasvohoidossa käytettävät tehosavi on kehitetty vähentämään melaniinin muodostumista. Se vähentää ihon syvemmissä kerroksissa melaniinin muodostukseen liittyvän entsyymin toimintaa ja samalla vilkastuttaa ihosolujen aineenvaihduntaa, jolloin liika pigmentin muodostuminen vähenee. Erittäin tarkkaan tutkittujen tehoaineiden ansiosta hoito on turvallinen ja tulokset ovat merkittäviä.

Ihon pinnoitushoito on uusi kauneudenhoitoalan termi. Pinnoitushoito tarkoittaa ihon käsittelyä aineilla, jotka vaikuttavat ihon syvempiin kerroksiin. Pinnoitushoito-nimi tulee hoidon konseptista. Pinnoitushoidossa tuotteet jätetään vaikuttamaan ihon pintaan, jolloin iholle syntyy vaikuttavista aineista kerroksia eli pintoja. Nämä tarkkaan valitut vaikuttavat aineet reagoivat yhdessä ihon kerrosten kanssa ja tuottavat usein jo yhdellä hoitokerralla näkyviä tuloksia. pHFormulan hoidoissa ei ole toipumisaikaa kuten yleensä pinnoitushoidossa.

pHFormulan tuotteet ovat ainutlaatuisia. Niissä on ensimmäistä kertaa kosmetiikan historiassa yhdistetty lääketieteellisiä ainesosia kosmeettisten ainesosien kanssa. Kehitystyössä on käytetty viimeisintä tutkittua ihonhoidon ja lääketieteen teknologiaa ja tutkimustuloksia.

pHFormula M.E.L.A  pinnoitushoito on sinulle sopiva hoito mikäli

  • ihollasi on auringon tai jonkin muun aiheuttamia maksaläiskä
  • kasvoillasi on aknen aiheuttamia arpia
  • haluat ehkäistä liika pigmentin muodostumista

Hoidon jälkeen korkean suojakertoimen aurinkovoiteen käyttäminen on erittäin suositeltavaa. Tämän lisäksi hoidon aikana suositellaan välttämään auringon ottamista.